marți, 14 iunie 2016

Completați chestionarul „Flash PrEP Europe”

 

FLASH PREP_BAN WEB_EN

„Flash PrEP Europe” este un proiect de cercetare comunitară coordonat de AIDES, Coalition PLUS și Universitatea din Amsterdam, implementat în România de către ARAS – Asociația Română Anti-SIDA. Acesta vizează evaluarea cunoștințelor cu privire la terapia preventivă pre-expunere (PrEp) și  a atitudinii/ interesului persoanelor cu vulnerabilitate față de infecția cu HIV cu privire la această metodă de prevenire  a transmiterii HIV, deja disponibilă în unele țări europene.

Populațiile-țintă ale proiectului sunt: bărbați care fac sex cu bărbați, cupluri serodiscordante, migranți, lucrători sexual, utilizatori de droguri psihoactive, transsexuali, persoane cu vârsta peste 18 ani. De ce este relevantă cercetarea pentru beneficiarii persoane afectate de HIV, CDI, persoane care practică sexul comercial, persoane LGBT? Pentru că strânge date despre o nouă metodă de prevenire – Flash PrEp –, care ar putea să le fie utilă și de interes. Veți afla mai multe amănunte pe măsură ce completați chestionarul.

Persoanele care vor fi de acord să completeze chestionarul vor rămâne anonime (nu se vor salva și păstra nici un fel de date personale). 

Puteți completa chestionarul aici (puteti alege limba din meniul dreapta-sus).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu